Info

110% Paradise

Både jordnært og "down to earth". Endelig en podcast om programmet du elsker å hate, med lav terskel for digresjoner. Du kan stå 110% trygt bak oss.
RSS Feed
110% Paradise
2019
July
June
May
April
March


2017
July
June
May
April
March


2016
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jul 11, 2019

Cavaen er poppet, kulene er knust, og konfettien har lagt seg over åstedet for den store finalefiestaen. Vida Lill insisterte på at vi skulle ta turen for å se alle hotellgjestene i hvit- og/eller brunøyet, til tross for at vi har hetset dem gjennom nok en forkvaklet 110-sesong.

Sammen med Tara Lina, Ida og Eirik «Henry Rimman» Murvold oppsummerer hun kalaset i denne sedvanlig sinnssjuke episoden, komplett med det som knapt kan kalles intervjuer med Jamilla fra Paradise Hotel og Melina Johnsen fra Ex on the Beach.

For å runde av det hele med et skikkelig mageplask, slik vi alltid gjør i klodens mest klønete podkast, har Eirik snekret en slags Paradise Hotel-quiz med venstrehånda si. Den varer vel omtrent en time. Vel bekomme. Men hei, hvor godt kjenner egentlig DU til de mørkeste delene av Mexicos historie? Test deg selv, da vel – bli med når Eirik leker Knut Bjørnsen og loser oss gjennom det sprøeste gameshowet sør for Namsskogan familiepark og nazikoloni.

Hvis du scorer høyere enn fjernsyns- og radiokringkastingslegenden Vida Lill kan du sende inn resultatet med et helfigurbilde av deg selv og bli med i trekningen av ett års medlemsskap i programlederstolen til din favorittpodkast. Det er nemlig stygg fare for at vi må bytte ut Tara Lina etter det hun har prestert i år. Lykke til, kos deg glugg, og hasta la fista, compadre!

Jun 24, 2019

Nok en sesong av verdens vakreste spill er over. Før du har rukket å glemme årets Paradise Hotel-deltakere smyger vi en siste oppsummeringspreik inn i de sultne øregangene dine, og fordi vi som vanlig har fått noen mugger tequila for mye innabords, er episoden så lang at den må deles i to. Triana har nemlig fortalt oss at en profesjonell programleder er korrekt, konsis og holder monologene kortere enn et elegant utslag med armene.

Vi forteller den sørgelige sagaen om maktkampene som utspilte seg i Mexico den aller siste dagen hotellet var åpent i sesong 11, og vår egen huspoet, Eirik, får utfolde seg i en apetittvekkende runde i «rim eller rimming»-spalten. Vår egen kuleknusing-korrespondent, Vida Lill, øser av egen erfaring som Paradise-vinner og reality-superstjerne, mens Ida øser av sitt eget forråd av fordommer og hat. Tara Lina rekker akkurat å klemme inn et vidunderlig epos om en nifs naturopplevelse mellom tissepausene, basert på en sann historie.

Med andre ord er det duket for en todelt sesongfinale i ekte, ultraguffen 110-ånd. Og hvem vet – kanskje dukker selveste Triana Iglesias opp med noen oppmuntrende lovord helt på tampen?

Jun 10, 2019

Vida Lill har lokket oss med på finalefest, og Tara Lina og Ida stiller sjølsagt opp for et fuktig vorspiel. Ingvild «Ingzithekiller» of Arendal tar også turen innom, så detta er en godbit for dere som savner all hetsen fra fordums 110-sesonger.

I denne episoden diskuterer vi den tunge mørketiden som fant sted i Mexico mellom mandag og onsdag i finaleuken, og alt det gufne den medførte i form av svik, trekantdramatikk og hevngjerrig fittetryneri fra Trøndelagsbataljonen. Popp tequilakorken, putt den vesle sombreroen på valgfri pupp og gjør deg klar for et finalefiestavorspiel kommende generasjoner bør ta lærdom av så vi aldri opplever noe lignende igjen. #neverforget, si.

May 28, 2019

Tara Lina, Vida Lill og Ida Lill jazzer om semifinaleuken.

 

 

 

Jeg kommer sikkert til å skrive en lang avhandling her etter hvert, som vanlig, men det rekker jeg ikke nå. Long story short: Beklager.

May 19, 2019

Mens fedrelandet glitrer i all sin røde og hvite prakt og Israel drukner i paljetter, blir Mexico hjemsøkt av fordums trauste temauker. På Paradise Hotel feirer de nemlig hverken 17. mai eller Eurovision Song Contest – der skal spillet spilles, og dét i revers. Triana spoler tilbake til det mislykkede «Team Himmel og Helvete»-tøvet som startet årets pærra-sesong med et mageplask, og på veien tusler vi innom Farmen-uken, (S)Ex on the Beach-uken, dia/semana de los muertos-uken, diktator-uken, Dubai-/Sharm el Bleik-uken og det som verre er.

Eirik er tilbake i studio etter et opphold på Lovisenberg sykehjem der han fikk forlenget schlongen og røsket opp skulderen, så Tara Lina og Idas hjemme alene-fest endte før bunadspolitiet banket på. Med andre ord er det bare å stålsette seg for å høre den gufneste, grelleste og mest grisekåte trioen nord for Nasaret preike pærra uten fnugg av skam eller samvittighet. Hipp, hipp!

May 13, 2019

Nei, daddy! Vennligst stopp. Safe-ordet vårt er «Konstantinopel». De to siste ukene på Paradise Hotel har straffet oss med umenneskelige mengder tortur. Først i form av en solid dose dyremishandling da hotellgjestene lekte Farmen, etterfulgt av langsom og smertefull pining da vi ble utsatt for grisepinlig parterapi.

Manusforfatterne har åpenbart tatt tidlig sommerferie, og uansett om de velger å fôre oss med spillregler knabba fra Farmen, Parterapi eller Tangerudbakken, peiser pærra-deltakerne på som før. Med andre ord er det innsjekk, utsjekk, sommerfuglsafari, grining, runking og knusing av både kuler og selvbilder som vanlig.

Tara Lina og Ida prøver å huske hvem av deltakerne som ligner på Tom Hardy og hvem som ligner på faren i Team Ingebrigtsen-sekten, og klarer til en viss grad å oppsummere det som har skjedd i den syrete meksikanske solsteiken siden sist. Vær så god. Og hvis du klarer å presse det ut gjennom munnbittet, minner vi om at passordet er «Konstantinopel». Lykke til, lille venn.

Apr 28, 2019

Det er missekåring i Mexico, og alle de bulende badebuksene og bugnende brystholderne har åpenbart sendt Tara Lina hodestups inn i puberteten og trassalderen samtidig. Sammen med de to originale parasittene Eirik og Ida, som begge har vært i studio fra dag én, forsøker hun å holde hormonene i sjakk mens årets beste og verste Paradise Hotel-temauker legges under lupen.

Yes'm, du leste riktig. Før vi snakker om missekåringen med den Vigrid-inspirerte MMA-kjempen Emil «Valhalla» Meek som dommer og støttekontakt, loser vi dere gjennom påskekrimuken der to anonyme snuter prøver å finne ut hvem som hjelper La Muerte med å knerte halvparten av hotellgjestene. Ta frem runkekluten og tørk av setet på ergometersparkesykkelen, for denne episoden av din favoritt-fitnesspodkast kommer til å hisse deg opp på alle mulige måter. Beklager.

Apr 15, 2019

Det er rasistfluencer-uke på Paradise Hotel, og Tara Lina og Ida har fått selskap av en veldig innflytelsesrik rasist for å analysere alt det grimme greiene som foregår i Mexico. Ønsk Ingvild a.k.a. Ingzithekiller hjertelig velkommen tilbake i 110-grotta.

Nå rekker jeg ikke skrive mer fordi jeg har en avtale og har brukt evigheter på å klippe inn alle lydeffektene den stormannsgale internettkjendisen Tarantella Storytella krever at jeg skal stappe inn. Snakkas!

Apr 10, 2019

Paradise-legenden Vida Lill er fortsatt holdt fanget i boden til Tara Lina og Ida, og ser ut til å ha utviklet et slags Stockholm-syndrom som gjør at hun har gitt opp all motstand. Dermed blir hun med på en gripende reise gjennom Tara Linas indre følelsesliv, krydret med en haug pirrende pærra-parodier og uendelig mange tissepauser.

Vi fortsetter å oppsummere superheltuken i Mexico, der hotellgjestene rotter seg sammen mot én stakkar nykomling som ingen – oss inkludert – klarer å huske navnet på. Vida Lill byr på flere freske detaljer fra sin tid som deltaker og Northug-entusiast, mens Ida lar seg inspirere av mobbingen på hotellet til å hetse de to andre hver gang sjansen byr seg. Det hele utvikler seg til å bli et sjøslag av et fyllekalas, så det kan være lurt å skippe slutten dersom du lider av frynsete nerver og lav flauhetsterskel. Lykke til.

Apr 8, 2019

Struktur, struktur, struktur. Det er mantraet når to radioamatører ved navn Tara Lina og Ida får gleden av å invitere den erfarne programlederproffen Vida Lill til den gufne grotta der podkastmagien oppstår.

Paradise Hotel-legenden var den aller første hotellgjesten som gjorde alvor av trusselen om å knuse kula i troskapstesten, og ikke nok med det – hun er etter egen vurdering den siste vinneren i hele pærra-historien som var snill og trivelig. Spørs om Miguel mener det samme. Uansett, i denne episoden forteller Vida Lill villig vekk om hennes opplevelse av Paradise-eventyret og tiden etterpå, hvilken hotellgjest man må følge med på for å anslå når baren stenger, og alle de biologiske sporene hun la fra seg i Mexico. Det stemmer, dobbeldansen vi kjenner som «å ta en Northug» blir behørig diskutert.

Men frykt ikke – vi preiker også om årets Paradise Hotel-sesong og den sørgelige superheltuken, bare på en hakket mer rotete måte enn vanlig. Tro det eller ei. Finn frem glidemiddelet du foretrekker for sørpefyllføre, og kos deg glugg med røverhistorier fra en av tidenes festligste pærra-helter og snowboard-fetisjister.

NB: Dette er del en av en todelt episode grunnet grøftefyll og gigalang griseprat.

Apr 1, 2019

I bananrepublikken Mexico inntar en stadig strøm ex-er hotellet, og i TV3s hovedkvarter i Tigerstaden forsøker et desperat utviklingsteam å finne ut hvordan de kan kverke den invaderende stormakten Ex on the Beach. Samtidig, i et klamt podkaststudio på Bislett, sitter to forkvaklede sjeler og balanserer på den hårfine grensen mellom overgrep og lårrunking. Og mellom parodi og pandemi, og mellom pillow talk og reinspikka rasisme.

For anledningen har Tara Lina valgt å ta med seg en lurvete bikkje, og Ida har tatt med sitt sedvanlige gode humør og stødige dømmekraft. Kombinasjonen er en kruttsterk og inspirerende podkastepisode du kan plassere på peishylla og vise frem til fremtidige generasjoner som et ledd i fredsskapende arbeid oss mennesker imellom. Vel bekomme.

Mar 18, 2019

Back by lack of popular demand, si. Paradise Hotel ser ikke ut til å legge ned sjappa med det første, og nå er vårens mest vanskapte eventyr fanken meg i gang igjen. Dermed har vi sett oss nødt til å bryte alle løfter og slette alle Slutta-apper, og kravle tilbake til studioet våre verste mareritt stammer fra.

Nok en gang har et titalls grisekåte og betakarotenbrune ungdommer funnet veien til Mexico, og i denne episoden oppsummerer vi hva de har foretatt seg der i løpet av den første uken. Som vanlig snakker vi i kjefthølet på hverandre, så omtrent samtidig analyserer vi årets deltakere og det mer eller mindre nyskapende lagspill-elementet vi får servert på skjermen i år.
 
I tillegg presenterer vi den duggfriske programlederen Tara Lina, kjent fra suksesser som Å-kjendis, internett og stemmen bak Marionette Maurstad. Du skal ikke se bort fra at det dukker opp et særdeles skremmende gjensyn med sesong tos søtsakkorrespondent Stine heller. Finn frem solkrem og soppdrepende glidemiddel, for dette blir en grisete pod- og pærra-sesong.
Jul 9, 2017

Triana-spesial sponset av Läkerol! "It's better to burn out than to fade away." – Dronning Victoria, 1869.

En æra er over, og 110-redaksjonen gjør seg klare til å legge inn de forurensede blodårene og kravle over til den kollektive hukommelsens søppeldynge. Der finner du for øvrig andre glemte kulturskatter som en gang var det viktigste samlingspunktet for sin generasjon, som for eksempel Sister Sister, Irma 1000 og Pacific Blue. Før vi slår følge med de rollerbladekjeltring-jaktende sykkelsnutene, har vi bestemt oss for å gå ut med et smell, det mest ambisiøse prosjektet noen popkulturelle helter har tatt på seg noensinne; et intervju med selveste Triana Iglesias.

Consider it en presang fra alle oss til dere som trofast har fulgt oss gjennom tre år med grisevitser og pærra-prat. Dette har dere virkelig fortjent. Triana er en gallionsfigur synonym med fenomenet Paradise Hotel, og i denne vemodige 110-svanesangen mimrer hun om ni år som programleder for den vidunderlige reality-serien. I tillegg er hun sporty nok til å stille opp på drikkelek, rimming og en syrete ANTM-aktig seanse der hun, i rollen som Norges Tyra Banks, kårer Mexicos Next Top Programleder. Dette er både jordnært og down to earth med et hint av dagsfylla og Pandoras paranoia, dere. Dette er Paradise-magi du kan fortelle de ekle barnebarna dine om. Hvis du husker oss når den tid kommer, da. Klem.

Goodbye to you my trusted friend. We've known each other since sesong seven or ten. Together we've done pills and parseremonies, learned of love and STD's, skinned our hearts and skinned our knees. – Winston Churchill, 1994.

Jun 29, 2017

Sommeravslutning sponset av Läkerol. Dine gladbrisne venner i 110-redaksjonen møtes en aller siste gang i studio for å oppsummere Paradise Hotel-sesongen, mimre om den siste våren med Norges rareste hobby, og hetse hotellgjestene én gang for alle.

I denne finaleepisoden, som strengt tatt er for spesielt interesserte, får du et gjenhør med de groveste griseriene Ingvild har liret av seg i løpet av våren, en knallhard test av Idas hybris og hukommelse, og en raff Paradise-trivia-quiz du kan prøve deg på sjæl, om du tør. Træ på deg beskyttelse og knert tequilaen, for dette er siste sjanse til å dykke ned i den glatte, trange grotten som utgjør det grisete 110-universet.

PS.: Dette er del 1 av 110s sinssyke svanesang. Sjekk ut #54 for et deilig intervju med prinsesse Triana.

PPS.: Takk for alle trivelige brev opp igjennom – dere er litt søte, og vi skal ikke forgripe oss på dere lenger, men vi svarer fortsatt på meldinger om hvor mye vi har betydd for de patetiske livene deres opp igjennom åra. Keep 'em cumming! Peace.

Jun 14, 2017

Finaleuke-spesial sponset av Läkerol! Sesongen er over. Kulen er knust. Folk har vel allerede glemt de solbrune ungdommene som for en halv evighet siden reiste til Mexico med Michael Kors-veskene stappfulle av betakaroten, eukalyptus-snus, kondomer og våte drømmer om en slags kjendisstatus. Vi har strengt tatt glemt flesteparten av dem, vi òg. Likevel gjør vi et halvhjertet forsøk på å oppsummere og kommentere hele finaleuken på Paradise Hotel i pils- og pillerus selv om feriemodusen har tikket inn for lenge siden.

Hopp gjerne over denne episoden dersom du er dritlei Paradise Hotel og brekker deg litt av tanken på nok en ekkel time i vonde venners lag med alle de syrete jinglene våre og all den derre kjeklingen som ærlig talt ikke egner seg hverken i offentligheten eller privat på pikerommet. Men hei, hvis du fortsatt er grisesur på Sofie, irritert på Grunde, kåt på Isabelle eller sjarmert av Henrita, kan du jo prøve å sette den på mens du slapper av i solen og så smått starter forberedelsene til neste års pærra-sesong. Livet er forgjengelig, vet du. Tiden går så altfor fort. Når du gråter deg til søvn i en eller annen engangsgrillbefengt sommerpark med 110 på øret og med leveren marinert i en grim blanding gin, hostesaft og Mountain Dew, da er det ikke lenge til du våkner opp igjen til nok en omgang med "sterke spillere" på et luksushotell i Syden. Alle disse drogene som kom og gikk, inte visste vel jag at dom var själva kapitaldekningsdirektivet, si.

Jun 6, 2017

BONUSEPISODE: Finalefest-ekstravagansa sponset av Läkerol. Dette er en 110-episode for spesielt interesserte, med opptak fra Paradise Hotel-finalefesten. Hør Henrita fortelle hvor sur hun er på Grunde! Hør Grunde fortelle om forskjellen på favoritt- og legendestempel! Hør Tara Lina «Lasarona» Shahin legge an på Grunde! Hør Kevin fortelle om hals-tættisen! Hør André fortelle om den rimelig pimpin' spaserstokken sin! Hør Andrea fortelle om all klappingen! Hør Ulrikke «Skam-Vilde» Falch fortelle hvor mange dollas hun skulle hatt for å melde seg på pærra! Hør Fanny «Skam-William» Potter hvine i fryd over kuleknusing! Hør Sofie fortelle hvordan det føles å bli hetset av alle landets ungdomsskoleelever! Hør Tittykongen fremføre en slags syrete beat-poesi!

... Eeeeller skipp denna episoden og hør på noe helt annet. En annen episode av 110% Paradise, for eksempel. Som sagt, denne er for spesielt interesserte. Klager kan leveres i innboksen til @lasarona. Beklager. :-(

May 30, 2017

Paranormal-spesial sponset av Läkerol! Vi fyller 50 episoder, og i den store jubileumsekstravagansaen feier vi med 110 flasker sprudlevann og et besøk av den mysigste madammen i Mexico. På paranormalt vis blir vi merkelig edru idet Martine Lunde spankulerer inn i studio. Er det fordi insta-famen hennes gjør oss startruck nok til å skjerpe oss litt, eller er det fordi hun er en demon i besittelse av mystiske, overnaturlige krefter?

Uansett er vi både betatt og besatt av Martine, og forsøker iherdig å vinne hennes gunst gjennom et knallhardt intervju der hun avslører litt av hvert om tøffe valg på hotellet. I tillegg forteller hun om kjendistilværelsen, haifetisjismen, og hennes hyppige teltturer med adonisen Aleks. I en demonisk haze av sjampis- og jubileumsrus diskuterer vi også det skrekkelige dramaet som foregår på Paradise Hotel denne uken, der uskyldige ofre kidnappes og de gjenværende stakkarene lever i konstant frykt for den onde ånden som herjer på hotellet. Grøss og gru.

Sprett proseccoen og join the celebration! Eller gjem deg under dyna om du er redd for demoner og ufordragelig fulle snøvlekråker, for tante 110 er grisefull på denna festen. Bare hopp over første del og spol til Martine kommer, er du grei.

May 23, 2017

Bakvendtland-spesial sponset av Läkerol! Et pussig virus har spredd seg over Mexicos vestkyst, og ting er ikke som de pleier å være. Ikke bare er Paradise Hotel hakket døllere enn vi er vant til, men denne uken har også manusforfatterne fått den vrangforestillingen at det er festlig å ta deltakerne med til «Bakvendtland». Innsjekk betyr utsjekk, parsplitt betyr parfusjon, og Pandoras eske betyr en slags runkering der folk skal gi hverandre komplimenter. Ingen skjønner noe som helst, og det er klin umulig å spille, forstå eller nyte «spillet» om den meksikanske gullkula.

Heldigvis er det et lyspunkt i denne mørke grotten av en reality-labyrint. Våre hjerters bønner er hørt, og Isabelle har fått lov til å sjekke inn på nytt! Dronningen av Mexico har i tillegg tatt turen til oss i studio, og vi overøser henne med velfortjente komplimenter, kjærtegn og dogging-invitasjoner. Kosetime i 110, så ta med deg lipgloss, lollipops og en liten klatt LSD, og join the cult of Queen Isabelle.

May 19, 2017

Etter en hella spennende presidentvalguke på Paradise Hotel har vi fått storfint besøk i studio. Selveste Henriette «Henote» Otervik lot seg lokke til vårt grimme lair, og lot oss pepre henne med komplimenter, spørsmål og småfrekke forslag. Henrita Ottervik er ikke bare Heimdals store datter, regjerende Miss Paradise og Mexicos egen Steve Bannon, hun er også den soleklart mest positive solstrålen i paradis, og var ikke vond å be da vi ba henne resitere et nydelig Nicki Minaj-dikt på sin bedårende trøndelagsengelsk. Heimdalsjenta er verdens triveligste, og vi håper hun fortsatt er BFF-en vår etter at hun har opplevd oss i levende live.

Ikke hopp over denne episoden, men hvis du absolutt MÅ skippe noe, kan du godt spole forbi jødehetsen rett før lesbevitsen på slutten. Klem :-)

May 16, 2017

Det er presidentvalg i Mexico, og alle slikker valgflesk og driver lobbyvirksomhet for å få Crooked Kevin eller Trumped-up Teele innsatt som eneveldig hersker på hotellet. Ettersom denne uken er den soleklart mest spennende så langt i Paradise Hotel-sesongen, skulle man tro 110-episoden der vi dissekerer den ble ganske gøyal, den òg.

Dessverre inntok vi et ørlite hakk for mye badesalt nasalt rett før innspilling, og rotet som vanligvis fremstår smått sjarmerende for de naive lytterne våre, er egentlig ganske ufordragelig denne gangen. Vi snakker i hjæl det som i utgangspunktet var en pærra-uke full av scheming, svik og backstabbing i rygger og hue og ræv, og kommer fanken aldri frem til noe poeng. På den annen side – hvis det er relevante og interessante poeng du er på jakt etter, bør du legge fra deg telefonen din og lese no' Focault eller kanskje Fran Lebowitz.

Som vanlig må vi nesten bare beklage. Hopp over denne dersom du er opptatt av struktur, substans, medmenneskelighet eller normal folkeskikk. Eller om du rett og slett har sett Paradise Hotel sjæl og ikke trenger tre fnisete, brisne og pubertale podkastere til å gjenfortelle handlingen for deg.

May 8, 2017

Ved Odin, ved Frøya, ved Tor og Triana. Ved Balder, ved Hod og prinsesse Diana. Vikingtiden har nådd Paradise Hotel, så Ragnarok er nær, det skjønner du vel. Med pandoras' og parsplitt og holmgang og strid, svinger podpraten naturligvis innom Vigrid. Det blir maktkamp når høvdingen snarlig får tredd av, og pærra er blodigere enn den eldre Edda.

Egentlig var ikke vikinguken voldsomt spennende, men denne 110-episoden er ikke så verst. Vi tar nemlig like gjerne turen innom Moses' vandring gjennom ørkenen, Lokes langsomme og smertefulle straff, Heimdal, Trøndelag, Kjuttaviga og Asker. Sistnevte for å ta en prat med den joviale pappagutten Petter, som avslører hvordan man får fin nok frisyre til å rulle med russen. I tillegg hører vi fra spåkona Morten Bottom, som sender en mystisk beskjed komplett med subliminal message og greier. Forresten, stå gjerne over denne episoden dersom du er vàr for fornærmelser av norrønne, jødiske, kristne eller noen som helst andre helligdommer. Vennligst ikke utlys noen fatwa om hverken landsforvisning eller fredløshet, og tilgi oss, for vi veit ikke hva vi gjør, amen.

May 2, 2017

Det er missekåring i Mexico, og 110-redaksjonen har fått storfint besøk av selveste Miss Stokke herself. Tara Lina Shahin påstår gjentatte ganger i løpet av episoden at hun er offer for en slags skummel konspirasjon, og at vi har lokket henne til studio og skjenket henne for å klemme ut alskens hets om Paradise-deltakerne. Det er slettes ikke sant, vi er rimelig sikre på at det retten og sletten er Tara sjæl som har date-rapet oss, for vi kan virkelig ikke huske å ha sagt noe av det smått rasistiske, homofobe og generelt grimme greiene vi lirer av oss i løpet av denne episoden.

Uansett, Mr. og Miss Paradise skal kåres, og ved hjelp av litt social lubricant i form av Tanqueray og champagnebrus sørger vi for å synse freskt om hotellgjestenes innbitte kamp om tiaraen. Det ender naturligvis ikke spesielt godt for noen av oss, så hopp gjerne over denne episoden om du har et snev av sympati for jøder, homofile, trøndere, uskyldige små snørrunger eller i det hele tatt noen av klodens fargerike folkeferd. Beklager.

Apr 26, 2017

Barne-TV-serien «Skam» fortsetter den stormannsgale jakten på Lebensraum verden over, og den kollektive manien har endelig inntatt Mexicos vestkyst. Når hotellgjestene pådrar seg hver sin rollefigur med mer eller mindre heldige tilhørende kostymer og catchphrases, har egentlig alle og enhver noe å skamme seg over. Det gjelder for så vidt også oss 110-redaksjonen, som har troppet opp i studio bevæpnet med tequila, grisevitser og ekle rasistiske slurs, og ikke kommer noe særlig godt ut av denne uken i paradis.

Heldigvis går det ikke an å toppe den katastrofalt lite gjennomtenkte opptredenen til hotellgjesten Soap, som er fast bestemt på at den klokeste taktikken på reality-TV er å lure de andre til å tro at hun er sur og utrivelig. Se opp for raserianfall i studio – det var dessverre ikke til å unngå i denne oppsummeringen av den grimmeste uken i Paradise Hotel-historien. Styr unna denne episoden om du har sarte ører. Og ... beklager.

Apr 17, 2017

Det er påske, fugledans og krimmysterier på Paradise Hotel, og vi er velsignet med besøk av Tore Petterson. Homeboy er kjent som Farmen-deltaker, komiker, sanger, make-up-artist, veterinær, nevrokirurg, diktator, Mess-TV-vert og Skal vi danse-dommer, men viktigst av alt for vår del; fyren er også profesjonell fjernsynsseer. I NRK-programmet Sofa har han raljert rundt alskens TV-tryner gjennom fire sesonger, men først som gjesteprogramleder i 110% Paradise får han virkelig slippe tøylene og hetse hotellgjester over en lav sko.

Dersom du er redd for at vi skal vike fra vårt vanlige konsept, er det ingen grunn til panikk – vi diskuterer dagligdagse pærra-temaer som innsjekk, dagsfyll, utsjekk og hvem som har den minste pikken i paradis. Tore er i tillegg ansatt som midlertidig gaydar i redaksjonen, så bare pass deg og kvitt deg med beardet ditt før han snuser deg opp og drar deg med inn på dassen på Elsker. Absolutely fabulous, altså. Chin-chin, darling!

Apr 14, 2017

PÅSKEKRIMSPESIAL! Det er duket for mord og mysterier på Paradise Hotel når en forferdelig storm fører til at ingen slipper ut eller inn av hotellområdet. Alle forsøker som best de kan å komme seg gjennom den dystre natten, men for én stakkars sjel går det fryktelig, fryktelig galt ...

Kos deg med krimmen mens du sorterer Hardy Boys-bøkene på hytta, og prøv deg frem som Syden-detektiv sjæl! Klarer du å legge sammen alle cluesa og klekke ut hvem som er den skyldige? Fort deg å finne det ut før du møter din skjebne i en blodpøl nede på Solo. Løkke te.

1 2 3 Next »