Info

110% Paradise

Både jordnært og "down to earth". Endelig en podcast om programmet du elsker å hate, med lav terskel for digresjoner. Du kan stå 110% trygt bak oss.
RSS Feed
110% Paradise
2019
July
June
May
April
March


2017
July
June
May
April
March


2016
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
May 2, 2017

Det er missekåring i Mexico, og 110-redaksjonen har fått storfint besøk av selveste Miss Stokke herself. Tara Lina Shahin påstår gjentatte ganger i løpet av episoden at hun er offer for en slags skummel konspirasjon, og at vi har lokket henne til studio og skjenket henne for å klemme ut alskens hets om Paradise-deltakerne. Det er slettes ikke sant, vi er rimelig sikre på at det retten og sletten er Tara sjæl som har date-rapet oss, for vi kan virkelig ikke huske å ha sagt noe av det smått rasistiske, homofobe og generelt grimme greiene vi lirer av oss i løpet av denne episoden.

Uansett, Mr. og Miss Paradise skal kåres, og ved hjelp av litt social lubricant i form av Tanqueray og champagnebrus sørger vi for å synse freskt om hotellgjestenes innbitte kamp om tiaraen. Det ender naturligvis ikke spesielt godt for noen av oss, så hopp gjerne over denne episoden om du har et snev av sympati for jøder, homofile, trøndere, uskyldige små snørrunger eller i det hele tatt noen av klodens fargerike folkeferd. Beklager.

0 Comments
Adding comments is not available at this time.