Info

110% Paradise

Både jordnært og "down to earth". Endelig en podcast om programmet du elsker å hate, med lav terskel for digresjoner. Du kan stå 110% trygt bak oss.
RSS Feed
110% Paradise
2019
July
June
May
April
March


2017
July
June
May
April
March


2016
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jul 11, 2019

Cavaen er poppet, kulene er knust, og konfettien har lagt seg over åstedet for den store finalefiestaen. Vida Lill insisterte på at vi skulle ta turen for å se alle hotellgjestene i hvit- og/eller brunøyet, til tross for at vi har hetset dem gjennom nok en forkvaklet 110-sesong.

Sammen med Tara Lina, Ida og Eirik «Henry Rimman» Murvold oppsummerer hun kalaset i denne sedvanlig sinnssjuke episoden, komplett med det som knapt kan kalles intervjuer med Jamilla fra Paradise Hotel og Melina Johnsen fra Ex on the Beach.

For å runde av det hele med et skikkelig mageplask, slik vi alltid gjør i klodens mest klønete podkast, har Eirik snekret en slags Paradise Hotel-quiz med venstrehånda si. Den varer vel omtrent en time. Vel bekomme. Men hei, hvor godt kjenner egentlig DU til de mørkeste delene av Mexicos historie? Test deg selv, da vel – bli med når Eirik leker Knut Bjørnsen og loser oss gjennom det sprøeste gameshowet sør for Namsskogan familiepark og nazikoloni.

Hvis du scorer høyere enn fjernsyns- og radiokringkastingslegenden Vida Lill kan du sende inn resultatet med et helfigurbilde av deg selv og bli med i trekningen av ett års medlemsskap i programlederstolen til din favorittpodkast. Det er nemlig stygg fare for at vi må bytte ut Tara Lina etter det hun har prestert i år. Lykke til, kos deg glugg, og hasta la fista, compadre!

0 Comments
Adding comments is not available at this time.