Info

110% Paradise

Både jordnært og "down to earth". Endelig en podcast om programmet du elsker å hate, med lav terskel for digresjoner. Du kan stå 110% trygt bak oss.
RSS Feed
110% Paradise
2019
July
June
May
April
March


2017
July
June
May
April
March


2016
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
May 13, 2019

Nei, daddy! Vennligst stopp. Safe-ordet vårt er «Konstantinopel». De to siste ukene på Paradise Hotel har straffet oss med umenneskelige mengder tortur. Først i form av en solid dose dyremishandling da hotellgjestene lekte Farmen, etterfulgt av langsom og smertefull pining da vi ble utsatt for grisepinlig parterapi.

Manusforfatterne har åpenbart tatt tidlig sommerferie, og uansett om de velger å fôre oss med spillregler knabba fra Farmen, Parterapi eller Tangerudbakken, peiser pærra-deltakerne på som før. Med andre ord er det innsjekk, utsjekk, sommerfuglsafari, grining, runking og knusing av både kuler og selvbilder som vanlig.

Tara Lina og Ida prøver å huske hvem av deltakerne som ligner på Tom Hardy og hvem som ligner på faren i Team Ingebrigtsen-sekten, og klarer til en viss grad å oppsummere det som har skjedd i den syrete meksikanske solsteiken siden sist. Vær så god. Og hvis du klarer å presse det ut gjennom munnbittet, minner vi om at passordet er «Konstantinopel». Lykke til, lille venn.

0 Comments
Adding comments is not available at this time.